facebook myspace contact press polenDate2010
Pol·len Presenta:
dissabte, 20 desembre 2014 () 22:00 () 0 euros
UNA
FESTA
DE
NADAL
amb
Pol·len DJs


Yeah Indie Club
facebook.com/yeahindiclub


Pol·len Presenta:
dissabte, 21 desembre 2013 () 22:00 () 3 Euros
Ocellot (presentació disc)
"Molsa Molsa", el primer LP de la banda psicodèlica Ocellot, consta de nou temes que han estat enregistrats recentment als estudis La Atlàntida, de Barcelona i masteritzats per Yves Roussel. Famèlic i Discos La Gàbia editaran el primer àlbum d'Ocellot, una banda que amb un únic EP ha aconseguit conquerir l'interès de la crítica especialitzada i del públic en general. Amb aquest nou treball discogràfic, la banda, que actualment té seu a Barcelona, ha perfeccionat l'arrel de la seva música, aportant més consistència i personalitat a la dosi psicodèlica bàsica i envolvent dels seus loops característics.
Entre els trets principals d'aquest nou àlbum s'hi aprecia una especial devoció i inspiració en el barroquisme psicodèlic del pop dels seixanta però amb una forma d'interpretació molt actual. La nova formació consta de guitarra i veu, sintetitzadors i una bona dosi d'instruments ètnics. La base rítmica la construeix una original línia de baix i un set de bateria clàssic i pads electrònics. Aquesta formació permet que la música d'Ocellot prengui una nova dimensió en directe, amb molt més volum, intensa, planejadora i hipnòtica. Estem desitjant que pugueu escoltar aquest disc, perquè sens dubte no hi ha res semblant que ara mateix es faci en tot el país.
font

ocellot.bandcamp.com


Univers(presentació disc)
Univers és un d'aquells grups que no poden parar. És com si el mateix cosmos els obligués a estar contínuament en moviment; sense pressa, però tampoc sense aturar-se. Univers es van presentar amb un sol tema penjat al seu bandcamp a principis de 2012 que els va posar en boca de tots aquells predictors que intuïen que darrera d'aquella cançó s'estava germinant alguna cosa interessant.
Un any després, donaven a llum la seva primera referència discogràfica: "La Pedregada" (Famèlic, 2013), una primera passa per demostrar allò que s'entreveia. Univers va de debò. Han trobat el camí i no el deixaran escapar. La propera parada serà breu, però molt especial perquè la faran molt ben acompanyats, ja que a principis d'octubre sortirà a la llum el mini EP "Cavall Daurat", un 7" amb dos temes nous del grup, que serà coeditat per Tigre Discs i Famèlic.
Com si es tractés d'una droga, les cançons d'Univers han anat apareixent en petites dosis fins al moment. Petites dosis que han servit per deixar-nos a tots amb l'ansietat, que serà saciada a principis de l'any vinent, quan presentaran la seva posada de llarg en societat. Mentrestant, seguirem mossegant-nos les ungles.
font

univvers.bandcamp.com


Jara y Sedal t(-_-t)
el arte del silvestrismo
vvv.JaraySedal.comBAR LA IMPREMTA
facebook.com/laimpremta

Pol·len Presenta:
divendres, 23 desembre 2011 () 23:00 () 3 Euros
Two Dead Cats (Concert comiat)
Ara és el moment de repetir tòpics com aquells de "què dir de TDC que no s'hagi dit encara?": Doncs la veritat és que moltes coses, perquè malauradament els gats morts se'n van deixant-nos amb la sensació que no havien estat prou reivindicats i que encara tenien molt a mostrar-nos. Podriem dir que ha estat la millor banda de pop d'avantguarda de Girona dels darrers vint anys, i una de les capdavanteres en digerir influències musicals d'última tendència a tot l'Estat. Això, possiblement, els hi ha fet difícil arribar a determinats tipus d'orelles. Però Two Dead Cats han sigut sempre molt més que un grup d'estudi, seran recordats a l'escenari demostrant que en el fons eren fills de l'actitud rock. Sens dubte, els seus directes incendiaris no deixaven a ningú indiferent i sense preguntar-se qui era aquella banda. Doncs aquella banda era i és un grup de cinc amics, cincs personatges amb una grandíssima personalitat que sabien transmetre utilitzant cadascú el seu respectiu instrument. La festa s'acaba, la formació felina ja s'ha acomiadat del públic barceloní, per sort encara tenen pendent una última cita amb la ciutat que els va veure crèixer: el proper divendres 23 de desembre Two Dead Cats tanquen la paradeta al bar la Impremta de Girona. Millor no oblidar-ho, perquè de les moltes coses que encara no s'han dit de Two Dead Cats la pitjor serà "mai els vaig arribar a veure en directe!".
vvv.myspace.com/twodeadcats


Tom Hagan and the Sweet Lies(Elèctric)
Tom Hagan és un gran treballador i, no només presenta un disc per any, sinó que s'ha esforçat a crear una banda, els Sweet Lies, que juguen a reinterpretar en format acústic els dos últims discs i els temes nous que gravaràn ben aviat. Ara, per l’ocasió, Tom Hagan presentarà una nova reinterpretació convertint als Sweet Lies en banda elèctrica, trio powerpop de tota la vida. Al final, el què realment passa és que el Hagan es un amant de la llibertat, de fer el què vulgui quan ho vulgui i, per tant, així ho fa amb la música. Com no sabem si el podreu tornar a veure en format elèctric, veniu i aprofiteu l’oportunitat!
vvv.tomhagan.bandcamp.com


spanish pantalones (Dj set)
@_@
vvv.spanishpantalones.com

BAR LA IMPREMTA
Pol·len Presenta:
dijous, 12 maig 2011 () 23:00 () 5Euros
Piñata (Garage-tropical/BCN)
Es formen fortuïtament pocs mesos enrere per realitzar un concert que havien acceptat sense ni tenir la formació tancada ni més de dues cançons composades... La pressió preparatòria va fer que es posessin les piles i trobessin una fórmula per poder, en poc temps, tenir tot un repertori. Encara en procés de definició i rodatge, la jove banda es mostra amb moltes ganes de fer soroll i créixer.
myspace.com/pinyata


Mates Mates (Indie-pop/Vic)
“Cinc nois de la Plana de Vic amb ganes de fressa i xerinola” és la tarjeta de presentació dels Mates Mates. La banda també reconeix la seva devoció per les veus maques i les línies de baix hipnòtiques, les guitarres estripades i el violí – a mitjes. Porten en actiu des de fa un any i mig amb el pop i l’indie com a referència. Vinculats als nou segell discogràfic Gravacions Famèlic, estan preparant una propera gravació dels seus temes.
myspace.com/elsmatesmates

WAH WAH CLUB
+Capo&Bailable


divendres, 13 maig 2011 () 2:00 () Gratuït
Joan Monegre (Folk/Castelló)
Sota el pseudònim artístic de Joan Monegre, Carles Jove treu a la llum cançons, poemes i experiències vitals. El 2010 edita un l’EP Negre, 7 temes “petitons i propers” on, des d’un folk de base fosca, emociona amb lletres punyents i feridores. L’EP, de bona acollida, li ha reportat molt bones crítiques: Lluís Gendrau (Enderrock, iCatFM) el qualifica de diamant en brut, i ha estat un dels finalistes de la primera ronda del Sona9 2010. Entre Castelló de la Plana i Girona, actualment està preparant temes nous que ja es deixen sentir als seus concerts.
monegre.bandcamp.com

NEW YORK (Expo. foto/Salt)
New York, la capital del món, la ciutat en pura essència. Irene Bonet (Salt 1983) proposa una selecció d'imatges basades en la el factor urbà i humà de Nova York, un passeig amb la mirada atenta als seus carrers i els seus habitants on tot sembla demanar ser retingut per la camera. Una sincera i captivadora visió del visitant novell a la city per excel•lència compartint els núvols amb els que es barallen els alts edificis, indagant en el subsòl urbà del metro o parant a contemplar als qui contemplen la cultura en els museus o la ciutat des de les alçades.
Irene Bonet i Carbó ha estudiat disseny a l'Escola d'art d'Olot i imatge al IES Caparrella de Lleida. Des de fa anys enfoca el seu objectiu fotogràfic a diversos llocs del món com Índia, Mèxic o —ara— Nova York.
Bar LA PEDRA


POL·LENDATE 2011 APLAÇAT
Donem les gràcies a tots i totes els que ens heu recolzat fins ara.
Aquest any el Pol·leDate el cancel·lem per falta de recursos.
Però tornarem amb més i millor!

POL·LENDATE 2011 APLAZADO
Damos las gracias a todos y todas los que hasta ahora nos han apoyado.
Este año El Pol·lenDate se cancela por falta de recursos.
Pero volveremos con más y mejor!

POL·LENDATE 2011 ADJOURN
Thanks to everyone who has helped us till now.
PolenDate will be cancelled this year due to a lack of resources.
But we will be back soon with more and better, right in your face!!!!

Podeu trobar notes de premsa de gentnormal, el punt i orella activa.